IZREŠETANA FITNES INSTRUKTORKA U NOVOM SADU! Životom platila vezu sa ''opasnim momkom'', njeno ubistvo i dalje je MISTERIJA!

Autor:

Hronika

18.11.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Kaćanski ubijena je pre sedam godina ispred zgrade u Novom Sadu.

IZREŠETANA FITNES INSTRUKTORKA U NOVOM SADU! Životom platila vezu sa ''opasnim momkom'', njeno ubistvo i dalje je MISTERIJA!

Foto: Privatna arhiva

Mlada novosadska fitnes instruktorka Teodora Kaćanski ubijena je 19. novembra 2016. godine kada je ispred svog stana izrešetana, a njena likvidacija je povezivana sa otmicom Gorana Cvijetića, za koju je bio osumnjičen njen dečko Nenad Stević.

Kobne noći je Teodora preparkiravala auto u Somborskoj ulici na Telepu u Novom Sadu, gde je živela sa Stevićem. On je tada bio sa njom u džipu iz kog je izašao i otišao da uzme nešto iz stana, a Teodora se prebacila na vozačevo mesto kako bi pomerila automobil. U tom momentu je iz žbunja istrčao ubica koji je iz ''tetejca'' ispalio nekoliko hitaca u devojku i pobegao.

Pogodio ju je u vrat, noge i grudi, a nesrečna devojka je tri dana kasnije preminula u Kliničkom centru Vojvodine.

Istraga je ukazivala na to da je ubijena greškom, da je prava meta bio njen momak, a da iza likvidacije stoji ekipa Cvijetića, tačnije, on sam. Snimci koji su uzeti sa video-nadzora su bili lošeg kvaliteta, i lice ubice se nije videlo, ali se jasno videlo da muškarac šepa.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Teodora Kaćanski, ubijena

Upravo je to ukazivalo na to da je devojku usmrtio Goran Cvijetić iz Budisave, pre svega jer je u tom periodu imao problema sa hodom. Međutim, na mestu ubistva nije pronađen njegov DNK, te ga je to spasilo.

Cvijetić je povezivan i sa ranjavanjem Nika Uskokovića, samo dva meseca posle ubistva Teodore Kaćanski.

Naime, na Uskokovića je pucano 23. januara 2017. u blizini Osnovne škole "Đura Daničič", a veruje se da se i on, kao i Teodora, greškom našao na meti, jer je vozio džip svog šuraka Gorana Kovačevića Goranca. Ni u tom slučaju nisu prikupljeni materijalni dokazi protiv njega, ali jesu u druga dva - u pokušaju ubistva Nebojše Tubića Žapca, u bašti picerije "Aleksandar" u Novom Sadu 2012, u koga je pucao iz "škorpiona" i jedan metak je žrtvu pogodio u glavu, a i prilikom postavlja eksploziva pod službeni automobil Tomislava Bokana, lidera Pokreta Dinara-Drina-Dunav, ostavio je svoje biološke tragove.

Zbog tih krivičnih dela, Cvijetić je osuđen na 18 godina zatvora. 

Teodorin ubica ni nakon sedam godina nije otkriven.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading