KARLEUŠA PREKINULA ĆUTNJU O PRIJI: Hitno oglašavanje nakon što su uhvaćene zajedno (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se oglasila povodom susreta sa Aleksandrom Prijović, evo šta je rekla!

KARLEUŠA PREKINULA ĆUTNJU O PRIJI: Hitno oglašavanje nakon što su uhvaćene zajedno (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Muzička zvezda Jelena Karleuša privukla je veliku pažnju javnosti svojim osvrtom na "sudar titana" sa koleginicom Aleksandrom Prijović, koji je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. Naime, nakon što su procurile ekskluzivne paparaco fotografije njihovog susreta, Jelena se oglasila na Instagramu sa zanimljivim komentarima.

Naime, Karleuša je istakla da joj je mlada pevačica prišla sa puno poštovanja i pohvalila njenu decu, te da je Prija svojim pristupom uspela da je potpuno "razoruža". Njen komentar iznenadio je javnost, s obizorom na to da do skoro koleginice nisu bile u dobrim odnosima.

Prija je izuzetno prijatna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac koje su isto tako mega fine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj (smeh)) i da me tim "mac, mac" pristupom potpuno razoružaju! Da sam muško vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku - napisala je Jelena u svojoj šokantnoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o Aleksandri Prijović

Podsećanja radi, izvor sa lica mesta otkrio je da susret Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše nije ukazivao na bilo kakvu neprijatnost, što je u suprotnosti sa medijskim spekulacijama o njihovom navodnom lošem odnosu. 

Delovale su kao da je među njima sve u redu, potpuno drugačiji utisak od onoga što se piše u medijima u poslednje vreme. Nisam siguran da li je susret bio dogovoren ili su se srele, jer kada sam ja stigao one su već bile tu. Aleksandra joj je nešto pokazivala na telefonu, to sam zapazio, ali stvarno ne znam o čemu je bilo reči - rekao je sagovornik za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading