PRIJA DALA KORPU SAŠI POPOVIĆU! Odbila ponudu "Granda", pa dobila ULTIMATUM: Morala odmah da reaguje!

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presekla preko telefona!

PRIJA DALA KORPU SAŠI POPOVIĆU! Odbila ponudu "Granda", pa dobila ULTIMATUM: Morala odmah da reaguje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock

Saša Popović, čelnik "Granda", otkrio je do sada nepoznatu priču o počecima muzičke karijere popularne pevačice Aleksandre Prijović. Naime, on je uporedio njen uspon sa počecima karijere Lepa Brenu i "Slatkog greha" iz 1983. godine, ističući da su obe pevačice doživele izazove na početku svojih karijera.

Popović je istakao da je Prijovićeva prvi put došla na audiciju za "Grand" 2011. godine, kada je imala samo 15 godina. Iako je prošla nekoliko emisija, na kraju je ispala jer su odlučivali isključivo gledaoci. Razočarana ovim ishodom, Prijovićeva je odlučila da odustane od takmičenja.

Pa vidite za Aleksandru Prijović... To je nešto, to je zaista nešto neverovatno. Aleksandra Prijović, to što je napravila, to me podseća na Lepu Brenu i "Slatki greh" i na 1983. godinu kad je ono isto puklo i kad smo radili neverovatne koncerte. E, to se sad isto desilo i sa Aleksandrom. Ona je prvi put došla na audiciju 2011. godine u Suboticu. Pošto je imala 15 godina, i ja sam je kastingovao, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 takmičara ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno 4-5 emisija. Tada nije bio žiri koji je odlučivao, svake subote je bio drugi žiri. I, u jednom momentu, isključivo su glasali gledaoci i ona je ispala. Ona se toliko razočarala. Ništa - prisetio se Popović, pa nastavio:

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović

I sad, dolazi sledeća godina, i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebale su još 2, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke, da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže: "Neću da se takmičim, eto, ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene". I neće! Ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: "Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš - prođeš". I te godine je prošla, ona i Andreana Čekić, i onda u toj sezoni 2012-2013 je bila fantastična - ispričao je Saša Popović u emisiji "Ekskluziv".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading