SLAVICA ĆUKTERAŠ ODBILA PRIJINU PESMU: Propustila HIT, a nećete verovati koji je RAZLOG!

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo je da snimi ovu pesmu, ali nije pristala!

SLAVICA ĆUKTERAŠ ODBILA PRIJINU PESMU: Propustila HIT, a nećete verovati koji je RAZLOG!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je otkrila da je odbila da snimi pesmu "Marš", koja je kasnije postala hit u izvođenju muzičke zvezde Aleksandre Prijović. Takođe, odbila je i numeru "Tek sad", koju je kasnije snimila njena koleginica Ivana Selakov.

Naime, jedna od najpoznatijih "Zvezdi Granda" je istakla da, iako su to odlične pesme, u tom trenutku nije bila u raspoloženju da ih otpeva, te da bi svakako drugačije zvučale u njenoj izvedbi.

- Odbila sam pesmu "Tek sad" koju je kasnije snimila Ivana Selakov. I numeru "Marš" koju je snimila Aleksandra Prijović. To je jako dobra pesma, ali ja nisam bila u tom raspoloženju. Definitivno je da je ne bih otpevala kao Aleksandra. Imam mnogo pesama u fioci koje čuvam. Uskoro će izaći jedna koju imam već jedanaest godina - rekla je pevačica i istakla da joj od snimanja pesama, teže pada snimanje spotova.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović koncert

Inače, Ćukterašova je progovorila o svom početku karijere, prisetivši se vremena kada je radila sa "Grand" produkcijom, te otkrila da im nije bilo dozvoljeno da snimaju spotove, što je smatrala nepravednim.

Nama Grand nije dozvoljavao da bismo svi bili jednaki. Sa ove tačke gledišta mislim da je to bio jedan njihov veliki propust koji oni ne osećaju, ali ja sada osećam jer nemam spotove iz tog perioda. Mnogo bi mi značilo za karijeru, ali i za sentiš - rekla je Slavica, prenosi Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading