NAŠA PEVAČICA NAHVATALA VERENIKA U KREVETU SA MUŠKARCEM: Doživela pomračenje uma, tražila PIŠTOLJ da ih ubije!

Autor: P. R.

Zabava

11.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal uzdrmao estradu!

NAŠA PEVAČICA NAHVATALA VERENIKA U KREVETU SA MUŠKARCEM: Doživela pomračenje uma, tražila PIŠTOLJ da ih ubije!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Mira Škorić dugo je krila životnu dramu koju je doživela pre nekoliko godina kada je raskinula veridbu sa bogatim biznismenom iz Nemačke. Naime, poznata folkera je svog tadašnjeg partnera uhvatila u preljubi sa drugim muškarcem, što ju je potpuno šokiralo.

Mira je ispričala za domaće medije da je želela da iznenadi svog verenika, pa je nenajavljeno otišla u njegov stan u Berlinu. Međutim, umesto romantičnog iznenađenja, zatekla je partnera u vrlo neugodnoj situaciji, a ceo događaj podigao je veliku prašinu u javnosti.

- Ponižena sam kao žena, ne mogu da verujem šta sam doživela! Nisam mislila da bi me prevario sa drugom ženom, a kamoli sa muškarcem. Da sam imala pištolj, ubila bih ih obojicu na mestu - žestoko je reagovala Mira, prenosili su domaći mediji svojevremeno, kao i da mu je na licu mesta bacila verenički prsten u lice.

Republika

Foto: ataimages

Mira Škorić

Inače, kako se tada pisalo, Mira Škorić nikada nije otkrila identitet svog tadašnjeg imućnog partnera, ali se znalo da je iz Nemačke, kao i da je već bio oženjen i da ima decu.

- U pitanju je gospodin koji ne želi da se eksponira u javnosti, vec je bio oženjen i ima sina na koledžu u Americi. On je uspešan u privatnom biznisu, zbog posla povremeno boravi u Srbiji i pomalo se sporazumeva na našem jeziku. Ozbiljan je covek, nije željan avantura i zaprosio je Miru - rekao je izvor tada.

Republika

Foto: Instagram.com

Mira Škorić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kizo

12.12.2023 06:11

A faca ko kramp!!!