NIKAD BLIŽI MARAKANI! Aleksandar Kolarov OBLAČI Zvezdinu opremu, ali ne kao igrač?!

Autor:

Sport

11.12.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni bivši kapiten srpske reprezentacije dugo se dovodio u vezu sa crveno-belima, ali kao igrač nikada nije zaigrao na Marakani.

NIKAD BLIŽI MARAKANI! Aleksandar Kolarov OBLAČI Zvezdinu opremu, ali ne kao igrač?!

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

Uprkos ranoj eliminaciji iz Lige šampiona, kao i sa evropske scene za ovu sezonu, Barak Bahar zvanično i dalje uživa poverenje uprave Crvene zvezde.

Na Marakani se i dalje ne govori o smeni Izraelca, ali je nedavno član uprave Dinama iz Moskve, Dimitrij Gafin otkrio da je klub iz Ljutice Bogdana pokazao interesovanje za bivšeg pomoćnika Jirgena Klopa u Liverpulu - Željka Buvača.

Međutim, u krugovima oko Marakane pominje se da on dugo figurira kao novi trener, mada nikada u karijeri nije radio kao šef stručnog štaba. Do te mere se priče podgrejavaju da je već, navodno, formiran i deo stručnog štaba. Prema tim vestima, jedan od Buvačevih pomoćnika trebalo bi da bude Aleksandar Kolarov.

Foto: www.profimedia.rs

Željko Buvač

Tokom prethodnih godina često je nekadašnji kapiten "orlova" bio dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, ali taj transfer nikada nije realizovan.

Više puta je bivši igrač Intera i Lacija boravio na sastancima sa Zvezdanom Terzićem, kao i saigračem iz reprezentacije Dejanom Stankovićem. Trebalo je da stigne na Marakanu u letnjem prelaznom roku pre dve godine, ali se posao tada izjalovio, jer je rođeni Vojčanin odlučio da odradi ugovor sa Interom do kraja, da bi posle toga završio uspešnu karijeru. 

Po završetku karijere Aleksandar Kolarov je postao direktor Pize. Kratko se zadržao na toj funkciji. I poslednjih godina održavao je kontakt sa ljudima iz sportskog sektora i top menadđemnta srpskog šampiona. Bio je nedavno u Mančesteru, gde je pre susreta na Etihadu gledao i utakmicu Zvezdinih omladinaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading