ZVEZDA PUŠTA DODATNI KONTINGENT KARATA U PRODAJU: Veliko interesovanje pred duel sa prvakom Evrope!

Autor:

Sport

11.12.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se pun stadion

ZVEZDA PUŠTA DODATNI KONTINGENT KARATA U PRODAJU: Veliko interesovanje pred duel sa prvakom Evrope!

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda se u sredu od 18 časova i 45 minuta oprašta od ovosezonskog izdanja u Ligi šampiona utakmicom protiv trenutnog prvaka Evropa Mančester sitija na Marakani.

Utakmica nema rezultatskog značaja ni za jedne, ni za druge, međutim, usled renomea koji ovaj duel ima, očekuje se velika poseta na najvećem srpskom stadionu.

Baš iz tog razloga, fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" dostupan rezervisan kontingent ulaznica za severnu tribinu za duel protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Duel Sitija i Zvezde na Etihadu

Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica - navode iz Ljutice Bogdana.

Evo i kada karte mogu da se nabave.

- Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedeljak i utorak, odnosno 11. i 12. decembra od 10 do 17 časova na šalterima stadiona 'Rajko Mitić', dok će prodaja na dan susreta zavisiti od raspoloživosti ulaznica, o čemu će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni. Rezervisan kontingent karata je isključivo namenjen za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3.500 dinara - ističe se u saopštenju Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading