MESEC DANA ZA UTVRĐIVANJE GREŠAKA: Nemanja Matić analizirao ostvarenja crveno-belih - NISAM ZADOVOLJAN!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna polusezona je iza prvoligaša sa stadiona "Dragan Džajić".

MESEC DANA ZA UTVRĐIVANJE GREŠAKA: Nemanja Matić analizirao ostvarenja crveno-belih - NISAM ZADOVOLJAN!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su sa skorom od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza i u ovom momentu sa 30 osvojenih bodova zauzimaju petu poziciju na tabeli.

 

Navedeno se može smatrati zadovoljavajućim, ali je potpuno jasno da je ekipa mogla da zabeleži mnogo bolje rezultate u pojedinim susretima što bi za rezultat imalo i bolji plasman na tabeli i veće šanse da se tokom narednog proleća izbori istorijski plasman u superligaško društvo.

U poslednjoj takmičarskoj utakmici Jedinstvo je savladalo Kolubaru iz Lazarevca rezultatom 3:1, a odmah po "spuštanju zavese", Nemanja Matić je analizirao učinak crveno-belih:

- Turbulentno je bilo ove jeseni i ne mogu biti zadovoljan našim igrama. Imamo mesec dana da analiziramo i vidimo gde smo grešili.

 

 

Tokom jeseni klub je možda i prečesto menjao trenere:

- Nisam pristalica čestog menjanja trenera što potvrđuje podatak da je Miloš Obradović bio šef struke gotovo šest sezona. Ove sezone smo u potražnji za trenerom na duže staze i čiji trenereski profil odgovara zahtevima kluba. U izboru trenera imam jedan problem, a to je da nisam u Srbiji i nemam uvid u to kako treneri rade i teško mi je da donesem odluku. Mogu samo da sudim po onome što vidim kroz utakmice, a video sam da trener Grafičara Neđić radi sjajan posao, kao i Golić iz Inđije i smatram da su izuzetan potencijal.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Otvoreno o aktuelnom trenutku kluba - Nemanja Matić

 

Očekivanja u nastavku sezone:

- Očekivanja su da igramo dobar fudbal, moderan, napadački orijentisan, defanzivno dobro organizovan, a rezultat će sam po sebi već doći - zaključio je Nemanja Matić u razgovoru za zvanični klupski portal.

Fudbaleri Jedinstvo odlaze na zimski odmor, a prvo takmičarsko iskušenje imaće 24. februara 2024. godine kada će na stadionu "Dragan Džajić" ugostiti ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading