ĆERKA NAŠE PEVAČICE ZAVRŠILA U SKUPŠTINI: Digla tri prsta i drži govor (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.12.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je obrazovana i sa samo 21 godinu govori čak tri jezika!

ĆERKA NAŠE PEVAČICE ZAVRŠILA U SKUPŠTINI: Digla tri prsta i drži govor (FOTO)

Foto: instagram.com/leamilenkovicbgd

Lea Milenković, ćerka popularne folkerke Jasne Milenković, poznatije kao Jami, privukla je veliku pažnju javnosti svojim izgledom, ali i svojim obrazovanjem. Sa samo 21 godinom, Lea uspešno završava fakultet sa desetkama, dok studira međunarodnu diplomatiju i bezbednost. Njena posvećenost politici nije ostala neprimećena, a nedavno je izazvala pažnju javnosti objavom fotografija iz skupštine Srbije, uz citat Mahatme Gandija.

Naime, mlada Milenkovićeva je veoma obrazovana i sa samo 21 godinu govori čak tri jezika, a njen talenat i interesovanje za politiku jasno su vidljivi.

- Budite promena koju želite da vidite u svetu - citirala je Lea Mahatmu Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

Inače, ćerka Jasne Milenković Jami se nedavno pojavila pred kamerama, a javnost je ostala u šoku koliko liči na majku. Inače, Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, a kako je Jami otkrila, za sada nema želju da se bavi pevanjem. 

Podsećamo, da je Jami nedavno otkrila kakav odnos ima s Leom, te kaže da je do detalja upućena u ćerkino školovanje:

Republika

Foto: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

Jami sa ćerkom Leom

- Ona je uz mene skroz kao što sam ja preko nedelje uz nju kad je fakultet u pitanju. Njeno gradivo znam jer je ja propitujem. Ušla sam u sitna crevca i mogla bih da gostujem u "Hit Tvitu". Svi njeni prijatelji obožavaju Jami i meni je puno srce jer mlade generacije vole i ono što smo pravili devedesetih. Mora da vodi računa i van medija zbog toga što mislim da tako treba. Mogu da budem nepoznata i poznata, ali svaka devojka koja raste, pogotovo u ovom gradu mora da vodi računa. Bogu hvala trend nije uticao na nju - govorila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading