SORAJA ŽIVI U STANU OD STAKLA: Cena prava "sitnica" - OSAM MILIONA EVRA, nema šta nema!

Autor: P. R.

Zabava

07.12.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskeširala 18.000 evra po kvadratnom metru!

SORAJA ŽIVI U STANU OD STAKLA: Cena prava "sitnica" - OSAM MILIONA EVRA, nema šta nema!

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Iako je većina detalja o privatnom životu Soraje Vučelić obavijena velom tajne, nedavno se saznalo da se njen stan nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u strogom centru Zagreba - Cvjetnom trgu. Ova staklena zgrada, prekoputa pravoslavne Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg, poseduje privatni park i šoping centar, pružajući spoj luksuza, udobnosti i privatnosti. Stanari i njihovi gosti imaju pristup privatnom parku, a kompleks je obezbeđen 24 sata dnevno.

Stanovi u ovoj pametnoj zgradi su među najskupljima u celoj Hrvatskoj. Na jednom hrvatskom sajtu za nekretnine može se videti da se stan sličan onome u kojem trenutno živi Vučelićeva prodaje za neverovatnih 8.000.000 evra, odnosno 18.000 evra po kvadratnom metru. Sorajin stan ima 440 kvadrata, četiri spavaće sobe, tri kupatila i terasu od 160 kvadrata sa fantastičnim pogledom na grad. Osim toga, stan uključuje "velnes" sobu, saunu, fitnes sobu, ogroman garderober, zimski vrt, garažu sa tri parking mesta i druge pogodnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić

Inače, do dela gde su stanovi dolazi se direktno liftom iz garaže i tom delu kompleksa nema pristup niko osim stanara i njihovih gostiju.

Iako se nedavno porodila u Švajcarskoj, Soraja trenutno živi u Zagrebu, ali planira da se uskoro preseli u Rusiju sa svojim naslednikom. Njen luksuzni dom na Cvjetnom trgu pruža joj privatnost i udobnost, a fantastičan pogled na grad samo upotpunjuje ovaj velelepni stan.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading