PRVO OGLAŠAVANJE BOKIJA 13 NAKON ROBIJE: Evo kako izgleda nakon izlaska iz zatvora, obratio se BOGU! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda nakon izlaska iz zatvora, obratio se Bogu!

PRVO OGLAŠAVANJE BOKIJA 13 NAKON ROBIJE: Evo kako izgleda nakon izlaska iz zatvora, obratio se BOGU! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nakon četiri godine provedenih u tamošnjem zatvoru "Idrizovo", konačno je pušten na slobodu, a sada se prvi put oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Boki je izrazio zahvalnost svim dobronamernim ljudima koji su mu pružili podršku tokom ovog teškog perioda. Prva fotografija koju je objavio nakon izlaska napravljena je ispred hrama Sv. Kliment Ohridski, uz poruku da je ovo prvi selfi na slobodi posle četiri godine. Takođe, istakao je važnost zdravlja i zahvalio se svima koji su bili uz njega tokom ovog paklenog perioda.

Prvi selfi na slobodi posle četiri godine! Bože, pomozi nam, pre svega da imamo zdravlje, pa će ostalo doći na svoje! Hvala svim dobronamernim ljudima za podršci tokom celog paklenog perioda koji je iza mene.

Republika

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13 instagram

Nakon puštanja Bojana Jovanovskog na slobodu, oglasio se i njegov advokat, ističući da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora. 

- Povodom pitanja za koje pokazujete interesovanje, kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - ističe Tufegdžić, prenosi Skoplje 1.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Boki 13 u zatvoru

Podsećanja radi, Jovanovski se u zatvoru "Idrizovo" našao jer je osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu za slučaj "Reket", kada je u istoimenoj akciji makedonske policije uhapšen, a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading