NAŠ KOŠARKAŠ ODLEPIO ZA KARLEUŠOM: Izgorele društvene mreže, svi bruje o OVOME! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jovanović napravio je pravi haos na društvenim mrežama!

NAŠ KOŠARKAŠ ODLEPIO ZA KARLEUŠOM: Izgorele društvene mreže, svi bruje o OVOME! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Starsport

Društvene mreže gore od ranog jutra zbog postupka našeg košarkaša Nikole Jovanovića,  koji je na društvenoj mreži Instagram zapratio popularnu pevačicu Jelenu Karleušu. Mnoge je iznenadio njegov potez, te su se pojavile teorije da je bacio oko na atraktivnu divu, za koju mnogi smatraju da nikad bolje nije izgledala.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola zapratio Jelenu Karleušu

Društvene mreže su izgorele od komentara poput "Nikola je bacio oko na Karli", "Jovanović odlepio za Karlušeom", "Ponovo svi lude za Jelenom" i drugih u sličnom maniru. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Jovanović je naš talentovani košarkaš, rođen 6. januara 1994. godine. Prošao je mlađe selekcije Crvene zvezde, proveo jednu godinu u Partizanu, a onda otišao u Sjedinjene Američke Države 2012. godine na dalje usavršavanje.

2017. godine se vraća u Srbiju, gde potpisuje trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a iste sezone osvojio je Superligu Srbije sa crveno-belima. U avgustu 2018. godine prosleđen je na jednogodišnju pozajmicu Akvila basket Trento, sezonu 2019/20. proveo je u Zvezdi, a potom potpisao jednogodišnji ugovor sa Igokeom.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jovanović

U septembru 2021. godine potpisao je ugovor sa Nižnjim Novgorodom, a u februaru 2023. godine potpisao je za belgijski Ostende. U oktobru ove godine prešao je u Antverp džajantse, gde trenutno igra. Njege poziricije su krilni centar i centar.

Karleuša mu je uzvratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kentaur

09.12.2023 08:38

Ja sam mislio da su košarkaši inteligentniji i obrazovaniji od fudbalera. Kakva greška.