PRIJA ZAVRŠILA NA INFUZIJI U ZAGREBU: Mislila sam da neću da izdržim!

Autor:

Zabava

07.12.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović morala je da bude priključena na infuziju!

PRIJA ZAVRŠILA NA INFUZIJI U ZAGREBU: Mislila sam da neću da izdržim!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović oborila je sve rekorde u Hrvatskoj, gde je održala pet spektakularnih koncerata u Areni Zagreb, u glavnom gradu ove države. Mnoge je zanimalo kako je Prija izdržala ovaj poduhvat, kako je imala samo jedan dan pauze, između četvrtog i petog koncerta, a ona je otkrila da je imala malu pomoć.

Naime, nakon koncerta, Aleksandra je otkrila da je primila infuziju kako bi izdržala ceo nastup.

- Mislila sam da neću izdržati, ali jesam - rekla je Prijovićka, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Aleksandra se zahvalila momku koji joj je pomogao i priključio na infuziju. Iako je ovaj poduhvat zahtevao mnogo napora, Prija je sinoć priznala publici da bi mogla da "odradi" još nekoliko Arena.

- Trenutno ne postoji niko srećniji od mene, pored ovakvog uspeha i ovakve publike. Ja nisam odlično, ja sam najbolje! - rekla je Prija publici.

- Hoću da znate jednu stvar. Sad i ja hoću šestu Arenu! I sedmu i desetu! Pitaju me koji mi je koncert bio najbolji. Znate koji? Svaki! - poručila je Aleksandra, preneo je "Jutarnji.hr".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Sinoć su sa Aleksandrom na binu izašli Maja Berović i Dejan Matić, koji su nahvalili mladu pevačicu, a starija koleginica ju je nazvala najsjajninom zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading