MESINA OTVOREN O ODNOSU SA ŽELJKOM: Pobeđivao me je gde je stigao

Autor:

Sport

07.12.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatramo se prijateljima. Rivali? Bizarno rivalstvo, rekao je Mesina

MESINA OTVOREN O ODNOSU SA ŽELJKOM: Pobeđivao me je gde je stigao

Foto: Starsport

Etore Mesina

Košarkaši Partizana će večeras (20:30), u Štark areni dočekati ekipu Armanija iz Milana. Povodom susreta dve ekipe u 13. rundi Evrolige govorio je italijanski stručnjak, Etore Mesina, o svom odnosu sa Željkom Obradovićem

- Ukrao sam toliko stvari od Želimira Obradovića, koji je najbolji od svih. Uvek je bio veoma kreativan. Smatramo se prijateljima. Rivali? Bizarno rivalstvo. Poslednjih godina moji timovi su često pobeđivali u utakmicama grupe, ali su njegovi pobeđivali u svim važnijim mečevima i finalima - sa respektom je rekao Mesina o devetostrukom osvajaču Evrolige u emisiji "Pasa dal BSMT". 

Foto: Starsport

Etore Mesina

Trener Partizana trenutno vodi 15:13 protiv Italijana, a Mesina će pored prilike da popravi lični uspeh protiv Željka, imati šansu da približi svoju ekipu crno-belima na tabeli. Eventualnom pobedom, izabranici popularnog Žoca doćiće do pozitivnog skora u najelitnijem evropskom takmičenju i tako značajno uvećati svoje šanse za mesto u plej-ofu. 

Partizan se trenutno nalazi na devetom mestu sa učinkom 6-6, dok Armani zauzima 15. poziciju sa samo četiri pobede u 12. mečeva.   

Meč će biti na programu Sport Klub 1, a iz minuta u minut dešavanja možete pratiti na našem portalu Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading