PARTIZAN BEZ VAŽNOG IGRAČA PROTIV MONAKA: Tek što je proigrao

Autor:

Sport

04.12.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio se kapiten, ali...

PARTIZAN BEZ VAŽNOG IGRAČA PROTIV MONAKA: Tek što je proigrao

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana, nakon velike pobede nad Panatinaikosom u prošlom kolu Evrolige i ubedljivog trijumfa protiv FMP u regionalnoj ligi, u utorak igraju duel 12. kola Evrolige protiv Monaka.

Crno-beli igraju veoma važan meč u trci za plasman u TOP 8, ali nemaju nimalo lak zadatak, pošto im u goste dolazi "zahuktala" četa Saše Obradovića.

Trener crno-belih, Željko Obradović, izašao je pred novinare i rekao da protiv francuskog tima neće moći da računa na Frenka Kaminskog i, već odsutnog, Uroša Trifunovića.

Republika

Foto: Tanjug

Uroš Trifunović

 

Američki centar se povredio na meču protiv Panatinaikosa u prethodnom kolu, pa je za vikend preskočio FMP u ABA ligi, međutim, nije uspeo da se oporavi za Monako.

Biće ovo hendikep za Partizan, jer je Kaminski uhvatio sjajan zalet i imao odličan doprinos u napadu, a videćemo da li će veću minutažu dobiti Balša Koprivica, koji je bio jedan od najefikasnijih protiv Pantera iz Železnika za vikend.

Partizan naredne nedelje, osim duela sa atinskim Zelenima, igra i dva dana kasnije na istom mestu u Beogradskoj Areni protiv Armanija. Ostaje da se nadamo da će američki centar biti spreman za još jedan važan duel za crno-bele koji će imati dosta lakši zadatak usled odsustva Nikole Mirotića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading