SLIKA KOJA JE RASTUŽILA SVE GROBARE! Obradović krenuo ka Lesoru, a onda... SCENA za sva VREMENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali bez reči onim što su videli.

SLIKA KOJA JE RASTUŽILA SVE GROBARE! Obradović krenuo ka Lesoru, a onda... SCENA za sva VREMENA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Dugo će pamtiti Matijas Lesor gostovanje u Areni i meč protiv svog bivšeg kluba Partizana.

Pristalice crno-belih potrudili su se da prirede spektakularan doček doskorašnjem ljubimcu, koji nikada nije krio ljubav prema Obradovićevom timu.

Prethodne večeri, prvi put otkako je otišao iz redova regionalnog šampiona, Francuz je u četvrtak izašao pred grobare i nije mu bilo nimalo lako da sakrije emocije.

Navijači su Matijasa, koji je srčanošću, maksimalnim zalaganjem i neverovatnom borbenošću na terenu osvojio njihova srca, dočekali ogromnim ovacijama.

U njihovo ime centru PAO je pre utakmice simbolično uručen megafon, dok je predsednik Partizana Ostoja Mijailović poklonio Lesoru fotografiju.

Ništa manje emotivno nije bilo ni po završetku susreta. Naročito se to odnosi na trenutak, kada se Francuz pozdravio sa doskorašnjim trenerom Željkom Obradovićem.

Najtrofejniji evropski stručnjak je odmah po završetku meča krenuo ka Lesoru koji se pozdravljao sa igračima na terenu. Potapšao ga je po leđima, a kada se Francuz okrenuo drugarski mu je "opalio šamar" i zagrlio ga.

Bez dileme, ovo je bio najemotivniji momenat večeri. Matijas se jedva suzdržao da ne zaplače, da bi se posle emotivnog prizora sa Obradovićem, srdačno pozdravio sa svim bivšim saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading