OVDE SE OSEĆAM KAO KOD KUĆE: Vildoza o povratku u Beograd

Autor:

Sport

01.12.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio oduševljenje zbog povratka

OVDE SE OSEĆAM KAO KOD KUĆE: Vildoza o povratku u Beograd

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana su, posle "triler" završnice i produžetka, savladali ekipu Panatinaikosa u Areni rezultatom 92:87.

Nakon završetka meča, medije su, pored Lesorovih, najviše zanimali utisci Luke Vildoze.

Dobili su na samopouzdanju na kraju. Panter je uvek tu u finišu. Nismo bili oprezni sa njim. Čestitam, borili su se do kraja - počeo je Argentinac.

Sadašnji igrač Panatinaikosa je prošle godine odigrao čak deset mečeva u dresu Crvene zvezde protiv Partizana, a posebno se pamti njegova partija u prvom ikada odigranom "večitom" derbiju u Evroligi. Velike bitke je vodio i sa Matijasom Lesorom, ali, ovog puta, po prvi put su bili na istoj strani protiv crno-belih. 

Republika

Foto: Starsport

Vildoza u dresu Crvene zvezde

 

- Bio je jako dobar. Rekao bih da se premorio, imao je grčeve na kraju. Matijas iz meča u meč pokazuje kakav je igrač - rekao je Vildoza o Francuzu i dodao:

Svaki igrač je našao ulogu i dobro je primenjuje. Jaki smo na skoku sa Lesorom i Mitogluom. Ali, svaki put kad izgubiš, boli - iskren je bio plejmejker.

Probudile su se i emocije zbog ponovnog dolaska u Beograd.

- Lepo je. Osećao sam se kao kod kuće prošle godine. Opet sam kročio na ovaj teren i osećaj je odličan. Drago mi je da sam se vratio u Beograd - završio je Argentinac.

Partizan se nakon velike pobede nad atinskim timom nalazi na 11. poziciji i skoru 5-6, dok "zeleni" imaju jednu pobedu više i na 5. su poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading