PANTER SE VRATIO, PARTIZAN POBEDIO! Kapiten crno-belih OTKRIO šta nikada ne GUBI!

Autor:

Sport

01.12.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalni šampion upisao petu pobedu u Evroligi.

PANTER SE VRATIO, PARTIZAN POBEDIO! Kapiten crno-belih OTKRIO šta nikada ne GUBI!

Foto: Starsport

Dočekao je Partizan da na parketu Štark arene ponovo vidi svog kapitena! Vratio se Kevin Panter u tim Željka Obradovića posle odsustva od mesec dana, zbog teške povrede zadobijene u derbiju protiv Crvene zvezde Meridianbet.

U meču sa Panatinaikosom ostvario je učinak od 13 poena, čime je bio zaslužan što su crno-beli izborili najpre produžetak, a potom i trijumf u dodatnih pet minuta.

- Osećaj je dobar, bio sam frustriran u početku. Rekao sam sebi da moram da budem strpljiv, da se vraćam dan po dan. Da kada uzmem loptu da budem fokusiran i ne izgubim svoju igru - rekao je Kevin Panter.

Foto: Starsport

 

Kapiten Partizana je do sada više puta pokazao koliko je siguran u sebe, pa je i ovog puta, zbog propuštene prilike u finišu meča, naglasio da jedna greška ne može da utiče na njegovo samopouzdanje.

- Ne mogu da izgubim samopouzdanje zbog jedne greške na utakmici. Treniram mnogo, radim jako, bilo je takvih momenata i ranije. Kao vođa tima ne smem da gubim samopouzdanje. Moram da ostanem miran kada je haos na terenu - zaključio je Panter.

Crno-beli su sada na skoru od pet pobeda i šest poraza, a u narednom 12. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja dočekuju Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading