TAKO SE VOLI PARTIZAN! Lesorova žena na SJAJAN način pokazala LJUBAV prema crno-belima! (FOTO)

Autor:

Sport

30.11.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradovićevi izabranici dočekuju Panatinaikos (20.45) u 11. kolu Evrolige.

TAKO SE VOLI PARTIZAN! Lesorova žena na SJAJAN način pokazala LJUBAV prema crno-belima! (FOTO)

Foto: Starsport

Trejsi Lesor

Košarkaši Partizana pokušaće protiv atinskih "zelenih" da dođu do pete pobede u najelitnijem klupskom evropskom takmičenju, a susret u Areni obeležiće Matijas Lesor.

Bivši centar crno-belih vraća se pred navijače regionalnog šampiona, kojima je doneo mnogo radosti prethodne sezone, ali sada u dresu drugog kluba. I pored toga, grobari su spremili poseban doček za svog bivšeg ljubimca.

Odavno je poznato da i Lesorova supruga Trejsi ne krije opčinjenost i ljubav prema Partizanu, njegovim fanovima i Srbiji!

U slavu te ljubavi, gospođa Trejsi je dan pred meč u Beogradu odlučila da proslavi sinu Matsonu rođendan u jednoj beogradskoj igraonici, a dečija proslava pretvorila se u mini grobarsku žurku!

Foto: Printscreen/Instagram/KK Partizan

istetovirana poruka Trejsi Lesor

Svi koji su želeli da dođu bili su pozvani ako su se ranije najavili Trejsi na Instagramu! Bile su i prisutni košarkaši Partizana, a nešto kasnije je stigao i centar Panatinaikosa kome su deca skandirala ime i podsetila ga na dane provedene u Areni.

Posle svega, Trejsi je ostavila poruku i sliku svoje ruke sa istetoviranim imenom "Partizan" kao dokaz svojih osećanja prema klubu, navijačima ...

- Ova zemlja definitivno nikad neće prestati da me iznenađuje! Hvala vam na porukama, na dolasku i poklonima. Ispunili ste našeg princa srećom kao i nas... Takođe, hvala vam na dobrodošlici za Matijasa. Grobari za života - oglasila se Trejsi Lesor u svojoj poruci navijačima Partizana i prijateljima porodice na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
NAJBOLJI

30.11.2023 18:29

Trejsi jesi li mu ocitsla lekciju u krevetu. Da se ne zanosi.