NESTALA PEVAČICA U JEKU POPULARNOSTI: Snimila hitčinu, a 15 godina joj nema ni traga, ni glasa!

Autor:

Zabava

30.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je stekla veliku popularnost zahvaljujući jednoj pesmi!

NESTALA PEVAČICA U JEKU POPULARNOSTI: Snimila hitčinu, a 15 godina joj nema ni traga, ni glasa!

Foto: YOUTUBE/LANEYMMO

Iva Vrcić je bila mlada pevačica koja je brzo stekla popularnost zahvaljujući hitu "Skloni je od moga stola". Ubrzo je postala prepoznatljivo lice na muzičkoj sceni, ali iako je postigla veliki uspeh, odlučila je da se povuče sa javne scene i posveti se porodičnom životu.

2005. godine, Iva je izdala svoj prvi i poslednji studijski album u saradnji s Draganom Brajovićem Brajom, koji je doživeo ogroman uspeh kod publike. Njen hit "Skloni je od moga stola" i danas je popularan, ostavljajući pečat na domaćoj muzičkoj sceni. Nakon toga, Iva se povukla sa javne scene, ali je ostavila snažan utisak svojom muzikom.

Republika

Foto: YOUTUBE/LANEYMMO

Iva Vrcić

Nakon povlačenja, Iva je odlučila da se posveti mirnom životu van medija. Promenila je svoj životni stil, ofarbala kosu u tamno smeđu boju, udala se, postala majka petoro dece i preselila se iz Srbije. Iva danas živi pod prezimenom Delafoli i vodi miran porodični život.

Iva ističe da je sve išlo prebrzo za njen ukus i da je shvatila da želi mirniji i povučeniji život. Iako se seća svojih pesama i spotova, ona uživa u svom privatnom svetu sa porodicom, putovanjima i raznim aktivnostima. Iva ističe da je srećna što je izabrala ovakav život, daleko od stresa i javnih kamera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading