UMRLA GLUMICA IZ KULTE SERIJE: Čuvena Šarlot se oprostila emotivnim rečima!

Autor:

Zabava

30.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Šarlog iz serije "Seks i grad" oprostila se od svoje svekrve!

UMRLA GLUMICA IZ KULTE SERIJE: Čuvena Šarlot se oprostila emotivnim rečima!

Foto: Youtube

Glumica Kristin Dejvis oprostila se na Instagramu od svoje slavne koleginice Franses Sternhejgen koja je preminula u svom domu u Njujorku. Njih dve su zajedno glumile u kultnoj seriji "Seks i grad" kao svekrva i snaja, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu televizije. Kristin je istakla da je bilo uživanje raditi sa Franses i da je živela divan i ispunjen život. Poručila je da su njene misli sa porodicom preminule glumice.

Upravo sam čula da je slavna Franses Sternhejgen umrla. Živela je divan, ispunjen život i bilo je uživanje raditi sa njom. Moje misli su sa njenom porodicom - napisala je glumica Kristin Dejvis.

Republika

Foto: Youtube

Kristin Dejvis Instagram objava

Franses Sternhejgen ostavila je za sobom impresivnu karijeru, obeleženu brojnim zapaženim ulogama. Pored uloge svekrve u "Seksu i gradu" koja joj je donela nominaciju za Emi nagradu, glumica je ostvarila značajne uloge u filmovima poput "Driving Miss Daisy" i serijama kao što su "Cheers", "ER" i "The closer". Dobitnica je dve Toni nagrade i više puta nominovana za isto priznanje. Njen sin, Džon Karlin, potvrdio je tužnu vest o majčinoj smrti na Instagramu, ističući da je Franses živela bogato, strastveno i velikodušno.

Franses Sternhejgen će biti upamćena po svojim nezaboravnim ulogama u filmovima poput "Misery", "Julie & Julia" i "1983’s Independence Day", kao i po svojoj ulozi majke Kire Sedžvik u seriji "The closer". Njen legat obuhvata i dve Toni nagrade za glavnu glumicu, Obie nagradu za životno delo, kao i brojne druge značajne uloge na filmu i televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading