DANICA MAKSIMOVIĆ JE OVU TAJNU STROGO ČUVALA: Misterija razotkrivena nakon toliko godina!

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica sve vreme lagala, istina otkrivena!

DANICA MAKSIMOVIĆ JE OVU TAJNU STROGO ČUVALA: Misterija razotkrivena nakon toliko godina!

Foto: ATA Images

Jedna od najtalentovanijih i najuspešnijih domaćih glumica, Danica Maksimović, otkrila je u jednom intervjuu zanimljivu tajnu iz svoje biografije. Naime, malo ko zna da se Danica za glumu školovala u tajnosti, bez znanja roditelja, dok je istovremeno pohađala i Pravni fakultet.

- Moji roditelji nisu znali da sam upisala Akademiju, ja sam to krila. Išla sam paralelno na Pravni fakultet i donosila na uvid ocu indeks Pravnog. I oni mene vide na ekranu i kažu: "Je l' ovo naša Danica? Ma nije, ma jeste...“ To je bilo moje prvo pojavljivanje - otkrila je glumica.

Republika

Foto: ATA Images

Danica Maksimović

Danica je, inače, diplomirala na FDU, na smeru glume u klasi profesora Minje Dedića, gde je stekla značajno glumačko obrazovanje zajedno sa Branislavom Lečićem i Darom Džokić. Nakon toga, započela je uspešnu karijeru, ostvarujući zapažene uloge u filmovima poput "Hajduk", "Sabinjanke", "Ćao, inspektore", "Noć u kući moje majke", "Zona Zamfirova" i mnogim drugim. Takođe, igrala je i u popularnim TV-serijama poput "Jelena", "Ranjeni orao" i "Urgentni centar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading