NAŠ TIKTOKER U NOVOM SKANDALU: Isturpijao ZDRAVE ZUBE kako bi stavio veštačke! Da se NAJEŽIŠ od bizarnosti (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije bizarno, bilo bi tužno - jeziv prizor izbezumio javnost!

NAŠ TIKTOKER U NOVOM SKANDALU: Isturpijao ZDRAVE ZUBE kako bi stavio veštačke! Da se NAJEŽIŠ od bizarnosti (FOTO)

Foto: instagram.com/stefan_jankovich

Popularni sprski influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko, ponovo je izazvao gnev javnosti svojim novim postupkom na društvenim mrežama. Naime, mladi jutjuber i tiktoker posetio je jednu privatnu zubarsku ordinaciju kako bi potpuno izbrusio svoje zdrave zube i stavio veštaćke, i za to iskeširao basnoslovnu svotu novca.

Kako se može videti na snimku koji je za kratko vreme prikupio lavinu negativnih komentara, Janković je svoje prirodne i zdrave zube zamenio tzv. krunicama, i to samo sa svojih 20 godina. Njegov potez razbeseno je javnost koja je bila šokirana činjenicom da je influenser mogao tako nešto da uradi, i to iz čistog hira.

Republika

Foto: instagram.com/stefan_jankovich

Stefan Janković Janko

Kako se može videti na profilu ordinacije koja je popularnom jutjuberu odradila intervenciju, cela brušenja zuba i postavljanja veštačkih krunica može dostići i do neverovatnih 10.000 evra, ako se radi svaki zub, te se postavlja pitanje da li je Janko sve ovo uradio zbog estetskih problema ili je u pitanju klasinčno bahanalisanje zbog "lajka" i pregleda na društvenim mrežama.

Inače, zanimljivo je da je Janko pre samo nekoliko meseci skinuo protezu koju je nosio dve godine, da bi se sada odlučio na ovaj drastičan korak koji je javnost ostavio u šoku.

Republika

Foto: instagram.com/stefan_jankovich

Stefan Janković Janko

"Zbog ovoga su izmišljeni viniri, neverovatno da ste zbrusili zdrave zube za krunice", "Nosio protezu i na kraju izbrusio svoje prirodne zube, u 20 i kusur godina", "Zubi su za tvoju vilicu preveliki i vidi se iz aviona da su veštački, promašaj", "Ja da sam stomatolog i da mi dođe dete sa zdravim zubima, isterao bih ga napolje", samo su neki od besnih komentara ispod sporne objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading