SIN PRONAŠAO TELO MAJKE I OCA U BESVESNOM STANJU: Najnoviji detalji tragedije kod Bele Crkve - celo veče se nisu javljali na telefon, a onda...

Autor:

Hronika

29.11.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon stravičnog prizora, mrtve majke i oca u besvesnom stanju, sin je pozvao hitnu pomoć.

SIN PRONAŠAO TELO MAJKE I OCA U BESVESNOM STANJU: Najnoviji detalji tragedije kod Bele Crkve - celo veče se nisu javljali na telefon, a onda...

Foto: Facebook

Vezira Uljmanski

Telo Vezire Uljmanski (65), koja je najverovatnije preminula usled trovanja ugljen-monoksidom iz peći na pelet u svojoj kući u selu Vračev Gaj, kod Bele Crkve, pronašao je njen – sin.

Kako je potvrđeno, on je sinoć oko 23 časa došao u kuću svojih roditelja, da proveri kako su, s obzirom na to da mu se cele večeri nisu javljali na telefon, pišu Novosti.

Nakon stravičnog prizora – mrtve majke i oca u besvesnom stanju – pozvao je hitnu pomoć, koja je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

Njen suprug S. U. (70) odmah je prevežen na VMA u Beogradu, gde mu se lekari i dalje bore za život.

Više javno tužilaštvo u Pančevu naložilo je da se uradi obdukcija Vezirinog tela, dok je Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu policiji u Beloj Crkvi izdalo naloge za dalje postupanje u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading