TELO ŽENE PRONAĐENO NA OBALI DRINE: Kod sebe nije imala nikakva dokumenta, uzeti OTISCI PRSTIJU!

Autor:

Hronika

28.11.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet stradale žene čije telo je pronađeno na obali Drine još nije utvrđen.

TELO ŽENE PRONAĐENO NA OBALI DRINE: Kod sebe nije imala nikakva dokumenta, uzeti OTISCI PRSTIJU!

Foto: Shutterstock

Forenzika

Na obali reke Drine pronađeno je telo žene, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Banjalučka ATV prenosi da je policijska stanica Kozluk juče oko 14:40 časova primila prijavu da je na obali reke Drine, u mestu Kozluk u Zvorniku, pronađeno beživotno telo nepoznate ženske osobe.

Policijski službenici su postupili po primljenoj prijavi i izašli na lice mesta, obezbedivši ga do dolaska uviđajne ekipe.

Na lice mesta, sa uviđajnom ekipom, je izašao i doktor mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik koji je potvrdio smrt nakon izvršenog pregleda tela, ali nije mogao da se izjasni o uzroku smrti.

Identitet stradale žene još nije utvrđen. Kod nje nisu pronađeni nikakva dokumenta i uzeti su otisci prstiju kako bi se putem njih pokušalo da se otkrije o kome je reč.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio vršenje obdukcije, kao i sve druge zakonom propisane mere i radnje koje će se preduzimati po njegovim instrukcijama i nadzorom.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading