MUŠKARAC KOJI SEDI OVAKO PRAVI ČUDA U KREVETU: Jedan postupak ga skroz "RAZGOLIĆUJE" - odmah ćete znati sa kim imate posla!

Autor:

Lifestyle

02.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak tvrdi da su ovo sigurni znaci.

MUŠKARAC KOJI SEDI OVAKO PRAVI ČUDA U KREVETU: Jedan postupak ga skroz "RAZGOLIĆUJE" - odmah ćete znati sa kim imate posla!

Foto: Shutterstock

Par u trenucima zanosa

Kako videti koliko je muškarac dobar u krevetu? Prema rečima stručnjaka moguće je otkriti koliko je partner strastven i dobar u intimnim odnosima, samo treba dobro obratiti pažnju.

Prema rečima Trejsi Koks za"Dejli mejl", poljubac je ključni pokazatelj ljubavnih sposobnosti muškarca. Ona navodi da način na koji muškarac ljubi može otkriti mnogo toga o njegovim veštinama u krevetu. Muškarac koji se ljubi "prenežno" i proizvodi puno tečnosti može biti znak nedostatka strasti i kreativnosti u se*sualnom odnosu. S druge strane, muškarac koji strasno ljubi i odgovara na inicijativu žene, može ukazivati da je reč o strastvenom ljubavniku koji je spreman da učini partnerku srećnom. Takođe, način na koji muškarac dlanovima obuhvati lice tokom poljupca može biti dobar znak za buduće uzbuđenje u krevetu.

Foto: shutterstock

Šta navike u krevetu govore o muškarcu


Indikatori veština u krevetu kroz svakodnevne navike

Pored poljupca, Koks ističe da postoji nekoliko svakodnevnih navika koje mogu otkriti ljubavne veštine muškaraca. Način na koji muškarac jede može ukazati na njegovu strpljivost i senzualnost, dok njegov govor i ponašanje u društvu takođe mogu odavati njegove sklonosti u krevetu. Čak i način na koji muškarac sedi i dodiruje druge može pružiti uvid u njegove ljubavne osobine. To znači da muškarci koji direktno gledaju u vas, a leđima su okrenuti od ostatka prostorije negde, u krevetu će pokazati dominaciju.

Značaj držanja za ruke u proceni veština u krevetu

Držanje za ruke takođe može biti značajan faktor u proceni veština muškarca. Prema stručnjakinji, muškarac koji često poseže za partnerkinom rukom i isprepliće prste može ukazivati na emotivnog partnera, dok oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke nisu toliko taktični u se*sualnom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading