VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA GROBARE: Od danas moguće "LEGALNO TAPKANJE"!

Autor:

Sport

29.11.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična vest za one koji traže karte u "poslednji čas".

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA GROBARE: Od danas moguće "LEGALNO TAPKANJE"!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Partizan je pred ovu sezonu prodao više od 16 hiljada sezonskih karata i na utakmicama Evrolige sva moguća mesta su ispunjena i teško se dolazi do ulaznica preko dnevne prodaje.

Nije uvek svaki valsnik sezonskih ulaznica u mogućnosti da dođe na meč, pa je Partizan počeo preprodaju dnevnih ulaznica za mesta navijača koji žele da ustupe svoju stolicu drugima.

 

 

- Najavljena opcija prodaje vašeg mesta za pojedinačne utakmice je od sada dostupna! Ukoliko ste vlasnik sezonske ulaznice ali iz nekog razloga nećete prisustvovati određenoj utakmici, sada vaše mesto možete ustupiti klubu koji će naznačeno mesto za utakmicu koju odaberete pustiti u prodaju po regularnoj ceni dnevne karte. Kao vlasnik navedenog mesta, Vi ostvarujete 35 odsto prihoda od cene za dnevnu kartu i taj prihod će vam u vidu tokena biti prosleđen na vaš račun. Maksimalan iznos koji tokom jedne sezone možete prihodovati na ovaj način je 70 odsto cene koju ste platili za sezonsku ulaznicu.

Ostvareni broj tokena možete iskoristiti prilikom kupovine sezonske karte za sezonu 2024/25. Ukupan iznos u dinarima se obračunava tako što 1 token vredi 1 dinar. Ukoliko tokom sezone prihodujete 70 odsto od cene koju ste platili za sezonsku kartu, a još uvek želite da svoju godišnju ulaznicu za određenu utakmicu stavite u dnevnu prodaju, u tom slučaju će sav prihod od prodaje dnevne ulaznice ići klubu - stoji u saopštenju Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SAHOVSKI POTEZ

29.11.2023 16:34

Pametno ,da je ARENA DUPKE PUNA I SVI ZADOVOLJNI !