ŽENI KOJOJ NEDOSTAJU ODNOSI PONAŠA SE OVAKO: To je uvek oda, ne može da sakrije NI PRED LJUDIMA

Autor:

Lifestyle

01.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za žene koje nisu imale dugo odnose karakteristično je sledeće ponašanje.

ŽENI KOJOJ NEDOSTAJU ODNOSI PONAŠA SE OVAKO: To je uvek oda, ne može da sakrije NI PRED LJUDIMA

Foto: Shutterstock

Par vodi ljubav

Nedostatak intimnosti može se primetiti i na ženi samoj. Postoje znaci koji ukazuju da žena dugo nije bila intimna sa partnerom. To se jednostavno vidi ako malo obratite pažnju. Žene koje češće imaju odnose su zadovoljnije i srećnije, a često imaju neki "poseban sjaj". Isto tako, možemo primetiti kako onda izgleda devojka ili žena koja nije intimna tako često.

Hod

Žene koje su intimno ispunjene, često pokazuju znakove opuštenosti i zadovoljstva, što se može primetiti i u njihovom hodu. Opušteno kretanje kukovima može biti znak zadovoljstva i ispunjenosti. Tako da zgrčenost je prvi znak da žena dugo nije imala intimne odnose sa partnerom.

Ako vas zanima koliko muškarci mogu da izdrže bez intimnih odnosa, pogledajte na sledećem linku.

Loše raspoloženje

Nedostatak intimnog odnosa može dovesti do problema sa snom i nedovoljno odmora. Nedostatak oksitocina, hormona koji se luči prilikom vrhunca, može uticati na kvalitet sna, što rezultira umorom i lošim raspoloženjem. Osobe koje se nisu dobro naspavale često su ljute na sve oko sebe i započinju svađu bez razloga.

Foto: shutterstock

Kako se ponašaju žene koje dugo nisu bile intimne


Posledice nedostatka hormona sreće

Intiman odnos je jedan od faktora koji stimuliše lučenje hormona sreće, poput endorfina. Nedostatak ovih hormona može rezultirati promenama raspoloženja, kao što su iznenadni izlivi besa ili frustracije.

Uticaj na samopouzdanje

Nedostatak intimnih odnosa može značajno uticati na samopouzdanje žena. One koje nisu intimne često su i nezadovoljne, te onda šire negativnu energiju i besne su na sve oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading