IMALA JE INTIMNE ODNOSE 1095 DANA ZAREDOM: Ono što se dogodilo sa njenim telom i brakom je ZA KNJIGE

Autor:

Lifestyle

25.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prihvatila je predlog drugarice.

IMALA JE INTIMNE ODNOSE 1095 DANA ZAREDOM: Ono što se dogodilo sa njenim telom i brakom je ZA KNJIGE

Foto: Shutterstock

Par vodi ljubav

Nakon porođaja i trećeg deteta, Britani Gibons je odlučila da je vreme za promenu. Nakon tog momenta, ona je vodila ljubav svaki dan naredne tri godine sa svojim suprugom. Podelila je svoje iskustvo.

-  Ubrzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Šta ja radim u kupatilu?". Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom vođenja ljubavi, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bih se presvukla - počela je ona svoju priču.

Kada je shvatila da godinama nije mogla da se skine pred suprugom, to je počelo da je zabrinjava zbog čega je odlučila nešto da promeni.

- Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo je počelo da me zabrinjava. Pitala sam se da li se moj muž seća kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da imamo odnose svako veče, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći - objašnjava.

Foto: shutterstock

Par je svako veče imao odnose

Nije joj se odmah "svidela" ideja o intimnim odnosima svako veče.

- U početku mi je ideja o vođenju ljubavi svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam: "Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena". Iako, želela sam samo da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju - priznaje ona.

Nakon nekoliko meseci sve se mnogo promenilo.

- Prolazili su meseci i ja sam počela da se tome radujem. Vodili smo ljubav i kada sam imala menstruaciju. To je postalo više od se*sa, probudila su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postala čvršća i bolja.

Počela je više da uživa.

- Ponovo sam uživala u vođenju ljubavi, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala da krijem svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da se*s bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije - kaže i dodaje:

- Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kada to nije potrebno, i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje vodimo ljubav baš svake noći.

Shvatili su zbog čega je tako važno voditi ljubav.

- Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je vođenje ljubavi važno da bi bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži. I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome da li ja želim samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana intimnih odnosa da bi to shvatila - zaključuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading