ZVEZDA GRANDA BILA LJUBAVNICA NAŠEM KOŠARKAŠU: Raskrinkana estradna afera, varao TRUDNU suprugu!

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o kojoj i dan-danas svi bruje!

ZVEZDA GRANDA BILA LJUBAVNICA NAŠEM KOŠARKAŠU: Raskrinkana estradna afera, varao TRUDNU suprugu!

Foto: printscreen/RTV PINK

Vladimir Dašić, košarkaš sa bogatom karijerom, stekao je popularnost ne samo zbog svojih sportskih uspeha, već i zbog medijski propraćene ljubavne veze sa pevačicom Milenom Ćeranić. Njihova veza je intrigirala javnost, posebno zbog činjenice da je Dašić bio oženjen kada je započeo romansu sa nekadašnjom "Zvezdom Granda", a kako se tada pisalo, navodno je varao trudnu suprugu.

Veza između Vladimira i Milene započela je polovinom 2011. godine na Zlatiboru, tokom Dašićevih priprema sa reprezentacijom. Njihov odnos je bio turbulentan, sa čestim prekidima, što je dodatno privlačilo pažnju medija. Iako su javnost demantovali, paparaci su ih nekoliko puta uhvatili zajedno, a postojale su i fotografije koje su ih kompromitovale - kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje.

Republika

Foto: Printscreen

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić

Zvanični kraj njihove veze dogodio se 2018. godine, kada se Dašić odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom. Iako su u javnosti negirali emotivnu povezanost, nedavno je Milena priznala svoja osećanja, dok je Dašić istakao svoju veru u ljubav, ali ne i u brak.

- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite kako biste mogli da ne pravite gluposti u svom životu i nastavite da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je pevačica jednom prilikom.

Republika

Foto: Printscreen

Vladimir Dašić

Iako nikada nije navela o kome je reč, i Vladimirove reči pokopile su se sa Mileninim, pa je tako svojevremeno šokirao izjavom:

- Ko voli brak nek izvoli. Radije svoj potpis stavljam na sportske ugovore. Verujem u ljubav, ne u papir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mumi

28.11.2023 11:58

Blago tebi i tvoj pameti ako ne vidis u cemu je problem.