SELMI BAJRAMI SE ZARBANJUJE ULAZAK U SRBJU: Oglasio se Ivica Dačić, pevačica NIJE JEDINA na crnoj listi

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selmi Bajrami se zabranjuje ulazak u Srbiju, nije jedina na crnoj listi!

SELMI BAJRAMI SE ZARBANJUJE ULAZAK U SRBJU: Oglasio se Ivica Dačić, pevačica NIJE JEDINA na crnoj listi

Foto: PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU, Tanjug/Sava Radovanovi'

Pevačica Selma Bajrami nedavno je izazvala burne reakcije javnosti svojim nastupom u Sarajevu, gde je uz pesme na albanskom jeziku pokazivala dvoglavog orla, simbol tzv. "Velike Albanije", a ovim povodom oglasio se i Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade zadužen za spoljnu politiku i bezbednost i ministar spoljnih poslova.

Naime, Dačić je izjavio da postoji osnov za zabranu ulaska Selmi Bajrami u Srbiju, ali da je to nadležnost Ministarstva unutrašnjih poslova i bezbednosnih službi. On ističe da bi, po njegovom mišljenju, trebalo razmotriti zabranu ulaska ne samo pevačici, već i drugim osobama koje promovišu političke ili nacionalne simbole koji vređaju osećanja građana Srbije.

- Mislim da ima razloga za to, kao I za jos neke, ali to je nadležnost MUP-a i bezbednosnih službi - kazao je Ivica Dačić, prenosi Informer.

Republika

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Ivica Dačić

Podsećanja radi, Selma Bajrami se nakon skandala oglasila i pokušala da se opravda, međutim, svojom izjavom se samo još više "ukopala", te su mnogi mišljenja da je bolje da je samo ćutala.

Ne želim da odgovaram na takva pitanja. Svi znate da sam ja "Selma internacionale"! Vi zovete samo kada je neka provokacija. Ja sam Bosanka poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole. Neću više da razgovaram na tu temu. Šta kako će da reaguje javnost u Srbiji? Oni me poznaju, znaju ko sam ja - kazala je kontroverzna pevačica za pomenute medije.

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok

Selma Bajrami

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nikola

27.11.2023 12:52

I treba da se zabrani. Nemam ništa protiv bilo čijeg mišljenja ali javno ugrožavati teritorijalni integritet Srbije treba sankcionisati (bez obzira ko šta misli o tome). Ona kaže ne mrzi nikoga i to je verovatno tačno ali Srbija ima svoje međunarodno priznate granice u kojima spada (na žalost mnogih i Kosmet). Negiranje toga je vređanje države a za to idu sankcije

Neverovatno

29.11.2023 08:13

Izgleda da je dozvoljeno samo Srbima da vole svoj narod i pokazuju svoje nacionalne simbole. Pretvaramo se u Severnu Koreju.

Realno

03.12.2023 10:32

@Neverovatno - Dozvoljeno je njoj I dalje da siri svoje simbole, samo joj je zabranjen ulazak u Srbiju. Tako treba sa svim Srbimrzcima.