UHAPŠENA POZNATA GLUMICA! Vozila pod dejstvom opijata, pa ZASPALA za volanom (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaspala za volanom automobila!

UHAPŠENA POZNATA GLUMICA! Vozila pod dejstvom opijata, pa ZASPALA za volanom (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Tifani Hadiš

Glumica i komičarka Tifani Hadiš ponovo je u centru pažnje, ali ovoga puta zbog optužbi za vožnju pod dejstvom opijata na Beverli Hilsu. Prema informacijama američkih medija, policija je uhapsila Hadišovu nakon što ju je zatekla kako je navodno zaspala za volanom svog automobila.

Iako nije bila umešana u saobraćajnu nesreću, pripadnici nadležnih organa kažu da su dobili poziv oko 5:45 izjutra da se neko zaustavio usred Beverli Drajva, te očigledno pao preko volana dok je auto išao.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tifani Hadiš uhapšena

Inače, ovo nije prvi put da se Tifani Hadiš našla u sličnoj situaciji. Naime, ovo je drugo hapšenje zbog vožnje pod dejstvom opijata za popularnu glumicu, budući da je već u januaru 2022. godine uhapšena pod sličnim okolnostima u oblasti Atlante. Očigledno je da se problem sa vožnjom pod uticajem opijata ponavlja kod ove poznate ličnosti, što sigurno izaziva zabrinutost kod njenih fanova, ali i celokupne javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading