POZNATA GLUMICA NA PRAGU ANOREKSIJE: Suprug je izbezumljen, gleda kako NESTAJE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izdanje filmske zvezde, niko ne može da je prepozna!

POZNATA GLUMICA NA PRAGU ANOREKSIJE: Suprug je izbezumljen, gleda kako NESTAJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikol Kidman

Slavna glumica Nikol Kidman oduvek je imala vitku figuru i privlačila poglede mase svojom lepotom. Međutim, poslednjih meseci ova pedesetšestogodišnjakinja je smršala deset kilograma, a svojim izgledom sve je iznenadila kada se početkom meseca pojavila na dodeli godišnjih nagrada "Country Music Association" u Nešvilu.

Ona je na ovu dodelu došla sa svojim suprugom Kitom Urbanom, a njena pojava izazvala je mnogobrojne komentare i reakcije.

 

 

Na crvenom tepihu nosila je crnu haljinu s dubokim dekolteom, otkrivenim stomakom i trouglastom kopčom koja povezuje gornji i donji deo haljine. Ipak, kada je Nikol u pitanju, ova haljina nije bila pravi izbor, budući da je umesto oblina, istakla koliko je glumica smršala.

Njeno pojavljivanje izazvalo je mnoštvo priča, a srtani mediji citirali su "zabrinutog prijatelja glumice" koji je rekao da je ona "ekstremno mršava" i da joj se "mogu prebrojati kosti".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikol Kidman i Kit Urban

- Svaka kost je vidljiva, a ruke i noge su joj toliko tanke da deluje kao da bi je lagani vetar mogao slomiti kao grančicu. Toliko je smršala da izgleda kao da bi trebalo da je hospitalizuju. Plaši se da je njeno vreme prošlo. Uverena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Kit je van sebe. Gleda kako ona nestaje. Pokušavao je da joj objasni da mora više paziti na zdravlje, ali ona kao da ga ne čuje - izjavio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rizla

25.11.2023 20:22

Ne lupajte riba je TOP

Rizla

25.11.2023 20:22

Ne lupajte riba je TOP