SIN POZNATOG GLUMCA RAZBIO ČOVEKU NOS! Nadležni organi odmah reagovali, povređen i POLICAJAC!

Autor: P. R.

Zabava

10.11.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom haosa, i pripadnik policije zadobio povrede!

SIN POZNATOG GLUMCA RAZBIO ČOVEKU NOS! Nadležni organi odmah reagovali, povređen i POLICAJAC!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Čet Henks, 33-godišnji sin proslavljenog glumca Toma Henksa, nedavno je doživeo zastrašujući susret u svojoj kući u Los Anđelesu. Naime, kako prenose strani mediji, on je prisustvo 42-godišnjeg provalnika u ponedeljak rano ujutro. Brza intervencija policije rezultirala je hapšenjem muškarca, ali situacija se zakomplikovala kada je provalnik fizički napao policajca, koji je tom prilikom slomio nogu.

Obojica, policajac i osumnjičeni, prevezeni su u bolnicu zbog povreda koje nisu opasne po život. Nakon pregleda, provalnik je optužen za provalu, a njegov slučaj prebačen je u kancelariju okružnog tužioca Los Anđelesa. Srećom, Čet nije povređen tokom incidenta.

- U izvršenju provale, žrtva Čet Henks je morala da se brani od osumnjičenog i uspela je da ga savlada sve dok policija nije stigla na lice mesta. Osumnjičenom su stavljene lisice na ruke i uhapšen je na licu mesta - saopštila je policija za američke medije, te dodala:

Republika

Foto: printscreen

Čet Henks

- Prilikom sprovođenja osumnjičenog do patrolnog vozila, jedan policajac je zadobio povredu noge. Osumnjičeni i policajac su prevezeni u lokalnu bolnicu za povrede koje nisu opasne po život. Nakon zbrinjavanja osumnjičenog, on je je prevezen i zadržan u stanici Marina Del Rej zbog provale i drugih prekršaja se još istražuju.

Inače, ova situacija nije prvi put da je Čet dospeo u centar skandala. Prethodno je bio optužen od strane bivše devojke Kijane Parker za psihičko i fizičko zlostavljanje. Njihov sukob uključuje tvrdnje o nasilju, pretnjama i incidentu u kojem je Kijana, prema tvrdnjama Četa, fizički napala njega. Inače, glumčev sin od ranije već ima problema sa zakonom, a incidenti iz njegovog privatnog života nastavljaju da privlače pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading