MILICA PAVLOVIĆ GRCA U SUZAMA: Pevačica se rasplakala usred emisije! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se raspala na komade na pomen bolne teme!

MILICA PAVLOVIĆ GRCA U SUZAMA: Pevačica se rasplakala usred emisije! (FOTO)

Foto: Printscreen/K1 TV

Jedna od najomiljenijih pevačica sa domaće javne scene, Milica Pavlović, uskoro će održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu, tačnije u prestoničkoj Areni, a publika s nestrpljenjem broji dane do 23. decembra kada će doživeti pravi muzički spektakl.

Milica i njen tim vredno rade na pripremama za koncert već nekoliko meseci, a nedavno je otkrila neke detalje koji se tiču same izvedbe. Ipak, jedan emotivan trenutak tokom intervjua ozbiljno je dirnuo pevačicu.

Naime, voditelj je podsetio Pavlovićevu na to da njeni baka Rada i deka Vladimir, nažalost, nisu dočekali priliku da je vide na tako velikoj sceni. Ova činjenica duboko je dirnula Milicu, koja je jedva zadržala suze i s drhtavim glasom pokušala da progovori o ovoj bolnoj temi.

- Ovih dana baš razmišljam o tom poslednjem što si rekao… Baš mi je krivo što neće biti to dvoje ljudi. Mislim da mi nikad, ne teže… Nego baš mislim da bi se istopili od sreće da vide tu njihovu Milicu… Oni će mi nedostajati - rekla je Milica s emocijama, nastojeći da se ne slomi pred kamerama.

- Porodica će mi biti tu, pa će mi na licu mjesta čestitati… Volela bih da me iznenadi neka poruka, možda od prijatelja iz srednje ili osnovne škole, nekoga za koga nisam čula godinama. Mada se ja raspitujem o svima njima, znam ko se oženio, ko se udao, koliko dece imaju - rekla je Pavlovićeva u emisiji "Prvi red".

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Pavlović plače

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading