LEPE VESTI ZA PENZIONERE! PIO Fond objavio VAŽNU ODLUKU!

Autor:

Vesti

29.11.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primenom Penzionerske kartice, koja je stupila na snagu 1. oktobra, penzioneri u Srbiji ostvaruju značajne popuste prilikom kupovine.

LEPE VESTI ZA PENZIONERE! PIO Fond objavio VAŽNU ODLUKU!

Foto: PIO fond


Direktor Fonda PIO, Relja Ognjenović, danas je dao odgovore na pitanja korisnika u vezi sa ovom karticom.

Ognjenović je istakao da penzioneri mogu koristiti karticu u različitim objektima iste firme koja pruža pogodnosti. Većina kompanija sa više poslovnica omogućava korišćenje Penzionerske kartice u svakom od njih, što je bitna informacija za korisnike koji su imali dileme oko ovog pitanja.



Spisak firmi i objekata sa pogodnostima



Takođe, Ognjenović je napomenuo da penzioneri mogu pronaći precizan spisak firmi i objekata u kojima se odobravaju popusti na sajtu Fonda PIO, kao i putem aplikacije Penzionerska kartica.

Ovo je važna informacija za sve korisnike koji žele da iskoriste sve benefite ove kartice i u potpunosti se informišu o mestima gde mogu ostvariti popuste.

 

 


Transparetnost i dostupnost informacija

 



Ova inicijativa Fonda PIO ima za cilj da olakša život penzionerima i omogući im da uštede prilikom svakodnevnih kupovina. Transparentnost i dostupnost informacija o pogodnostima prilikom korišćenja Penzionerske kartice su ključne kako bi se osiguralo da svaki korisnik može da iskoristi sve prednosti koje ova kartica pruža.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nena

29.11.2023 19:46

Ja je koristim ali ne vidim nikakva sniženja.Šta je svrha iste?Tražila sam pojašnjenje PIA a ni mi kažu da pitam prodavce.