ĐANI PODELIO SREĆNE VESTI, SVI MU ČESTITAJU: Slavićemo mesec dana!

Autor:

Zabava

30.11.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ne može da sakrije uzbuđenje!

ĐANI PODELIO SREĆNE VESTI, SVI MU ČESTITAJU: Slavićemo mesec dana!

Foto: Republika

Poznati pevač Radiša Trajković Đani oglasio se na društvenim mrežama kako bi podelio svoju radost povodom treće godišnjice rođenja unuka Nikole. Na emotivnoj fotografiji, Đani ne krije svoje emocije dok ljubi unuka u naručju, uz poruku: "Da mi je živ i zdrav". 

Nikola je prvi unuk u porodici pevača Đanija, a rođen je pre tri godine, nakon što se porodila pevačeva snaja Nina, supruga starijeg sina Miloša. Rođenje Nikole donelo je radost i veselje u dom Trajkovića, a Đani je istakao da su ih mnogi prijatelji i kolege pozdravili i čestitali na ovom divnom događaju.

- Svi su nas zvali i Saša Matić i Pejović, hvala puno svima. Slavićemo mesec dana, dok nam svi dođu. Prvo nas je okrenula snajka, kaže ako se bude ovako porađala može sto dece - rekli su uglas baba i deda, a onda je Đani počeo da peva: "Tri se dana orilo, muško nam se rodilo".

Republika

Foto: Instagram.com

Đani Instagram

Đani i njegova žena Slađa, inače, imaju troje unučadi, unuke Nikolu i Lava, a nedavno je stigla na svet i unuka Nika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading