ĐANI PRETI BATINAMA SLAĐI: Folker se razbesneo, hoće da POLOMI ženu zbog alkohola! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje Radiše Trajkovića Đanija!

ĐANI PRETI BATINAMA SLAĐI: Folker se razbesneo, hoće da POLOMI ženu zbog alkohola! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Đani i Slađa Trajković otišli su na toplu destinaciju i odmah podelili fotografije kako uživaju. Supruga poznatog pevača, Slađa, nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz luksuznog hotela u Dubaiju, gde par trenutno zimuje. Smeštaj u ovom hotelu košta neverovatnih 12.000 evra po noći, ali izgleda da to nije problem za Trajkoviće.

Podsetimo se, pre samo nekoliko godina, dok je svetom harao korona virus, supružnici su javno kukali kako nemaju ni za osnovne namirnice poput paštete. Tada su apelovali na javnost da pomogne i da pruže podršku Đaniju kako bi mogao da zaradi "koji dinar" i otplati rate kredita za stan u luksuznom naselju. Međutim, sada se čini da je taj period daleko iza njih, a da su finansijski problemi samo bili prolazna faza.

Republika

Foto: Instagram.com

Đani Instagram

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Đani, dok je boravio u Dubaiju, objavio fotografiju svojih nogu na društvenim mrežama uz komentar: "Kako se živi, ne umiralo se, familijo". S obzirom na to da je poznato da je u ovom hotelu moguće ugovoriti paket koji uključuje različite luksuzne usluge, verovatno je da je par odlučio da priušti sebi baš takvu vrstu odmora.

Inače, folker se našao na meti osuda javnosti zbog rečenice koje je rekao svojoj supruzi dok su se baškarali i konzumirali alkoholna pića u bazenu.

- Daj 'vamo to piće, nemoj da te polomim - brecnnuo se Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading