SLAVLJENICA KRKA PRE DOLASKA GOSTIJU! Uhvatili smo Slađinu i Đanijevu mezimicu kad se NAJMANJE NADALA! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

07.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Trajković večeras slavi svoje punoletstvo, a ekipa Republike nalazi se na licu mesta!

SLAVLJENICA KRKA PRE DOLASKA GOSTIJU! Uhvatili smo Slađinu i Đanijevu mezimicu kad se NAJMANJE NADALA! (PAPARACO)

Foto: M.M./ATAImages

Sofija Trajković

Sofija Trajković, ćerka Slađa Trajković i folkera Radiše Trajkovića Đanija, večeras slavi svoje punoletstvo u jednom poznatom prestoničkom restoranu, gde će se okupiti mnogo zvanica sa javne scene. Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a slavljenicu smo uhvatili u zanimljivom izdanju.

Naime, Sofija je iskoristila priliku pre dolaska zvanica da nešto prezalogaji u krugu bliskih ljudi, a pored nje je sve vreme bila njena majka Slađa.

Trajkovići su nedavno slavili rođenje male Nike, ćerke Marka Trajkovića. Tada nam je Slađa otkrila da sprema pravi spektakl za Đanijevu i svoju miljenicu Sofiju, te da zato nije zvala mnogo ljudi sa estrada na proslavu rođenja male Nike.

- Meni su čestitali sa estrade, svi koji su mi bitni, Đani možda ne zna. Ja sam pozvala sve koji su mi bitni. Sad je mojoj Sofiji punoletstvo, tad smo spremili nešto posebno, pa nisam sad htela toliko da zovem. Sofija je moja i Đanijeva mezimica, zaslužila je - ispričala je Slađa tada.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Đani Slađa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading