HRVATI IM KRIVI ZA PONOR: Ajaks posle dva meseca TERA DVOJICU fudbalera iz komšiluka! Počela je "OPERACIJA ČIŠĆENJE"!

Autor:

Sport

07.11.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medić i Sosa - višak!

HRVATI IM KRIVI ZA PONOR: Ajaks posle dva meseca TERA DVOJICU fudbalera iz komšiluka! Počela je "OPERACIJA ČIŠĆENJE"!

Foto: Tanjug/AP

Usled nezapamćene krize i ponora u koji je upao slavni amsterdamski Ajaks, na stadionu "Johan Krojf" rešili su da zasukaju rukave i naprave radikalne promene! Kako holandski mediji doslovce najavljuju, proces čišćenja svlačionice je počeo, a prvi na udaru su dvojica Hrvata.

Najstariji tamošnji fudbalski magazin "Voetbal International" piše da će u najskorijem roku biti precrtani Borna Sosa i Jakov Medić, dok je Josipu Šutalu i dalje veruje, iako je skupo plaćeni štoper iz Dinama jedan od nakritikovanijih igrača u tekućoj sezoni.

Foto: Tanjug/AP

NA UDARU: Sosa u dresu Hrvatske

Oni neće biti jedini. U planu je da se proda nekolicina prekobrojnih fudbalera koji se nisu dokazali, te da se njihovim odlascima zakrpe rupe i prikupe finansijska sredstva za dovođenje kvalitetnijih rešenja.

Za Sosu se navodi da mu je mana gubljenje lopti, a kod Medića se ističe limitirana perspektiva. Obojica su rođeni 1998. godine i neslavnu avanturu u Amsterdamu mogli bi da okončaju već u januaru, kada je naredni prelazni rok. Sve bi to bilo u redu da dvojica reprezentativaca Hrvatske nisu tek nedavno stigli u Ajaks. Sosa je 1. septembra tekuće godine potpisao ugovor do 2028, dok je Medić stigao 6. avgusta i takođe parafirao saradnju na pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading