NOVI PREKID: Navijači crveno-belih izazvali haos na stadionu - klub prolazi kroz najteži period u svojoj istoriji!

Autor:

Sport

22.10.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huliganski pir se ponovio.

NOVI PREKID: Navijači crveno-belih izazvali haos na stadionu - klub prolazi kroz najteži period u svojoj istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri amsterdamskog Ajaksa nastavljaju sa katastrofalnim partijama u holandskom šampionatu, a istovremeno navijači crveno-belih priređuju skandal za skandalom.

Nezadovoljni ostvarenjima svojih ljubimaca, navijači Ajaksa su pre mesec dana prekinuli derbi duel protiv Fejenorda, a nove scene divšljaštva ponovile su se i tokom današnjeg susreta protiv Utrehta.

U samom finišu susreta prirezultatu 3:3, navijači iz amsterdama još jednom su potegli za radikalnim potezima. Veliki broj predmeta je uleteo na teren i sudija Denis Higler je morao sve aktere utakmice da povuče sa zelenog tepiha.

 

 

Susret je ipak nastavljen, ali su psolednji minuti utakmice doneli novu frustraciju navijačima crveno-belih. Pogotkom Oskara Fraula u nadoknadi vremena Utreht je stigao i do četvrtog pogotka i trijumfa čime je, ne samo stigao do drugog ovosezonskog trijumfa, već je na tabeli pretekao i sastav iz Amsterdama.

Ekipa Ajaksa u ovom momentu zauzima pretposlednju 17. poziciju na tabeli holandskog šampionata. Crveno-beli su vezali četiri uzastopna poraza, a u narednim danima očekuju ih nova velika iskušenja. Ajaks će prvo u okviru Lige Evrope gostovati engleskom Brajtonu, a zatim sledi i veli holandski derbi protiv PSV Ajndhovena.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SLABO

22.10.2023 15:42

Ako Ima pravde ode u DRUGU LIGU ,Ali !?