NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: "Dečiji vrtić" sa Banjice šokirao velikog favorita na terenu koji je u katastrofalnom stanju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.10.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani ishod derbija.

NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: "Dečiji vrtić" sa Banjice šokirao velikog favorita na terenu koji je u katastrofalnom stanju! (VIDEO)

Foto: FK Rad

Jedan od derbi susreta 11. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana odigran je na stadionu "Kralj Petar I" u kojem je ekipa beogradskog Rada dočekala najprijatnije iznenađenje ovosezonskog takmičenja i kandidata za najviši plasman, ekipu novobeogradskog Ušća.

I pored činjnice da se "građevinari" nalaze u seriji u četiri susreta u kojima nisu osetilo gorčinu poraza, protivnik sa "Traktor Arene" je na Banjicu stigao sa oreolom apsolutnog favorita.

Svega pedesetak ljubitelja fudbala okupilo se na tribinama kultnog banjičkog stadiona, a gosti su preko Marka Jovića u 27. minutu stigli do prednosti.

Početkom nastavka igre Luka Nenadović nakon solo prodora i udarca sa ivice šesnaesterca, donovi "Radovom dečijem vrtiću" jedan bod kojim je nastavljena serija bez poraza i kojim ekipa trenera Dejana Musovića nastavlja borbu za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

 

- Srpska liga Beograd - 11. kolo:

Rad (Beograd) - Ušće (Novi Beograd) 1:1 (0:1)

Strelci: L. Nenadović u 51. minutu za Rad; M. Jović u 27. minutu za Ušće

Stadion: "Kralj Petar I"

Gledalaca: 50

Sudija: Darko Jeknić (Beograd)

Žuti kartoni: Repac, Bezarević, Nikolić (Rad); Ristić, Stevanović (Ušće)

Rad (Beograd): Martinović, Rupar, Radošević, Živanović, Virijević, Trkulja, Bezarević, L. Nenadović, Repac, Popesković (Nikolić), N. Nenadović (Panev).

Ušće (Novi Beograd): Vojvodić, Čolić (Amanović), Stevanović (Trajković), Ilić, Vukmanović, Miletić (Mihajlović), Blažić, Jović, Arsić, Ristić (Vujović), Govedarica (Milićević).

Pored ostvarenog rezultata, glavni utisak ovog susreta svakako je stanje terena na stadionu "Kralj Petar I". Travnata podloga je u katastrofalnom stanju i čini se da je najvažniji utisak ovog susreta činjenica da se niko od aktera utakmice nije ozbiljnije povredio.

U narednoj takmičarskoj rundi Rad gostuje BASK TEK-u, dok će Ušće u derbiju šampionata dočekati ekipu Zvezdare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading