SAMO ZA MUŠKE OČI: Zbog predsednice kolumbijskog Santasa, gore društvene mreže - klub je postao popularniji od mnogih engleskih Premijerligaša! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.10.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste ikada za njih čuli?

SAMO ZA MUŠKE OČI: Zbog predsednice kolumbijskog Santasa, gore društvene mreže - klub je postao popularniji od mnogih engleskih Premijerligaša! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/santasfutbolclub

Fudbalski klub Santas iz Medelina, ukoliko bi smo posmatrali isključivo društvene mreže, može se pohvaliti činjenicom da je popularniji od velikog broja klubova engleske Premijer lige.

Ukoliko na navedeno, dodamo da je u pitaju ženski fudbalski kolektiv koji se takmiči u amaterskom rangu takmičenja, onda se svakako mora postaviti pitanje kako su stekli toliku popularnost u svetskim okvirima.

Međutim, odgovor je krajnje jednostavan, a za sve je kriva predsednica Monika Valjeha koji na društvenim mrežama prate milioni ljudi kako u Južnoj Americi, tako i širom sveta.

 

Pored atraktivne predsednice, fudbalerke Santasa iz Medelina takođe plene pažnju svojim izgledom, a uz navedeno se mora istaći da svoje mečeve igraju u zasigurno najatraktivnijoj sportskoj opremi.

 

Iz svega navedenog, potpuno je jasno zašto ekipa Santasa iz Medelina ima preko 1,2 miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram, a sa velikom sigurnošću da ogromna većina pratilaca tu nije zbog fudbala, ili samo zbog fudbala.

Za kraj se mora napomenuti da je kolumbijski klub u ovom momentu popularniji od nekadašnjeg evropskog šampiona Notingem Foresta, nekdašnjeg tima Aleksandara Mitrovića Fulama, Bormuta, Šefild Junajteda,...

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading