U ČAST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Italijanski slikar i vajar svoju inspiraciju pronašao u liku i delu srpskog fudbalera i trenera - emotivne scene u milanskoj galeriji! (FOTO)

Autor:

Sport

20.10.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U čast slavnog fudbalera i trenera koji nas je prerano napustio.

U ČAST SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Italijanski slikar i vajar svoju inspiraciju pronašao u liku i delu srpskog fudbalera i trenera - emotivne scene u milanskoj galeriji! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Poznati italijanski slikar i vajar Enriko Diko u svojoj milanskoj galeriji prikazao je najnovije umetničko delo inspirisano likom i delom slavnog srpskog fudbalera i trenera, Siniše Mihajlovića.

Na izložbi kojoj je prisustvovala i Sinišina supruga Arijana, predstavljena je statua prerano preminulog Siniše Mihajlovića pored koje je autor dela napisao: "Volim te".

Povodom izložbe, Arijana Mihajlović je na svojoj društvenoj mreži Instagram, uz fotografije, napisala:

- U čast sećanja na Sinišu ovo remek-delo...Hvala Enriko, ti si veliki umetnik

 

Da podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prethodne godine nakon duge borbe sa teškom bolešću. Ostavio je neizbrisiv trag kako u srpskom, tako i italijanskom fudbalu. Nastupao je za ekipe Borova, Vojvodine i Crvene zvezde s kojom se popeo na kriv Evrope i sveta, a po odlasku na Apeninsko poluostrvo nosio je opremu Rome, Sampdorije, Lacia i Intera. 

Kompletnu trenersku karijeru proveo je na "čizmi" izuzev 2012. i 2013. godine kada je bio selektor srpske fudbalske reprezentacije i kratkog perioda 2018. godine kada je sedeo na klupi lisabonskog Sportinga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading