DUCI IZDOMINIRAO: Parkirao Maserati od 120.000 evra i jednim potezom sve ostavio u čudu! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor torinskih crno-belih našao se u centru pažnje italijanskih medija.

DUCI IZDOMINIRAO: Parkirao Maserati od 120.000 evra i jednim potezom sve ostavio u čudu! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ PuebloJuve

Reprezentativna pauza je okončana i fudbaleri širom planete vraćaju se klupskim obavezama.

Torinski Juventus u ovom momentu zauzima treću poziciju na tabeli Serije A sa četiri boda zaostatka za ekipom Milana, ali u redovima crno-belih mogu biti zadovoljni činjenicom da se napadač Dušan Vlahović oporavio od povrede koja ga je sprečila da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću za kvalifikacione susrete protiv Mađarske i Crne Gore.

Dobro je poznata činjenica da je popularni Duci omiljen među fanovima torinske "Stare dame" i neretko nakon treninga veliki broj obožavateljki očekuje upravo njega.

Tako je bilo i ovoga puta. Prilikom izlaska iz trening centra Juventusa, Vlahović je na kapiji zaustavio svoj Maserati čija se vrednost kreće oko 120.000 evropskih novčanica. Otvorio je prozor, obrativši se devojci koja ga je čekala kako bi dobila autogram od svog fudbalskog ljubimca. 

 

 

Na iznenađenje same devojke, Duci joj je kroz prozor pokonio svoj dres što je svakako izazvalo oduševljenje na samo dotične devojke, već i svih pristalica torinskih crno-belih.

Treba napomenuti da se ekipa Juventusa priprema za veliki derbi koji će se odigrati u nedelju 22. oktobra na San Siru protiv aktuelnog lidera ekipe Milana.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading