DELIJE MOGU DA ODAHNU: Ovo je prava istina o povredi Hvanga - poznato je da li će biti spreman za gostovanje u Lajpcigu!

Autor:

Sport

20.10.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti za izraelskog stručnjaka.

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Ovo je prava istina o povredi Hvanga - poznato je da li će biti spreman za gostovanje u Lajpcigu!

Foto: FK Crvena zvezda

In-Beom Hvang

Osman Bukari je povređen i neće moći da se stavi na raspolaganje treneru Baraku Baharu, a danas je zebnju navijača Crvene zvezde pojačala informacija da se tokom reprezentativne pauze povredila i motorna snaga na sredini terena, Južnokoreanac In-Beom Hvang.

Istina jeste da je tokom zagrevanja na prijateljskom susretu protiv selekcije Tunisa Hvang osetio bol u predelu butnog mišića, ale se odmah po povratku u Beograd obratio lekarskom timu srpskog šampiona koji je odmah pristupilo procesu oporavka.

O trenutnom stanju Hvanga, dobili smo i zvaničnu informaciju iz redova FK Crvena zvezda:

- Hvang se jeste u Beograd vratio povređen, ali proces oporavka ide željenim tokom i on će biti na raspolaganju treneru Baraku Baharu kako za prvenstvenu utakmicu protiv Javora, tako i na predstojećem duelu Lige šampiona kada ekipa gostuje u Lajpcigu.

Foto: Starsport

Jedna briga manje - Barak Bahar

 

Da podsetimo, ekipu Crvene zvezde predstojećeg vikenda očekuje duel u okviru superligašpkog karavana kada će na stadionu "Rajko Mitić" gostovati ivanjički Javor, a već u sredu 25. oktobra je i meč 3. kola UEFA Lige šampiona i gostovanje Lajpcigu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading