PESNICAMA JE UDARAO U GLAVU, PA ZGRABIO SEKIRU! Jezivo porodično nasilje u Surčinu - evo kolika kazna preti nasilniku

Autor:

Hronika

20.10.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom prethodno za izvršenje svakog krivičnog dela utvrdi kaznu zatvora u trajanju od po 1 godine i 7 meseci i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 3 godine.

PESNICAMA JE UDARAO U GLAVU, PA ZGRABIO SEKIRU! Jezivo porodično nasilje u Surčinu - evo kolika kazna preti nasilniku

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dana 17.10.2023.godine podnelo je sudu sporazum o priznanju krivičnog dela koji je zaključen sa okrivljenim i njegovim braniocem po prethodno podnetom optužnom predlogu protiv okrivljenog R.M. (1982.) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela Nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 KZ, u mesecu aprilu 2023. godine, GO Surčin, kojom prilikom je činio više istih krivičnih dela, tako što je primenom nasilja pretnjom da će napasti na život, ugrozio spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje članova svoje porodice, na taj način što je prišao oštećenoj svojoj supruzi kojoj je zadao više udaraca pesnicom u glavu, nakon čega je oštećena istrčala iz kuće i u pomoć pozvala oca okrivljenog, koji je pokušao da ga smiri, a okrivljeni je sve vreme oštećenu vređao i govorio da će je ubiti, zatim ušao u raspravu sa oštećenim ocem, uzeo sekiru, uhvatio oca za vrat i kragnu i rekao mu da se ne meša u njihove odnose, usled čega je oštećena supruga zadobila laku telesnu povredu u vidu nagnječenja u levom jagodičnom predelu i nagnječenja u levoj polovini čeonog predela.

Imajući u vidu prethodnu višestruku osuđivanost okrivljenog, tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom prethodno za izvršenje svakog krivičnog dela utvrdi kaznu zatvora u trajanju od po 1 (jedne) godine i 7 (sedam) meseci i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 3 (tri) godine, kao i da mu izrekne meTre bezbednosti Obaveznog lečenja narkomana iz člana 83 KZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading