SANKCIJE, BOLESTI, TERORIZAM - ovako od jutros izgleda Šolakov tabloid

Autor:

Vesti

20.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest, očekivano, jesu sankcije Srbiji, za čije uvođenje zdušno navija deo opozicije čiji su političari išli po stranim ambasadama i pisali pismo strancima tražeći kaznene mere.

SANKCIJE, BOLESTI, TERORIZAM - ovako od jutros izgleda Šolakov tabloid

Foto: www.profimedia.rs, Republika

Red sankcija, red bolesti, red terorizma, ovako od jutros izgleda tabloid Dragana Šolana "Nova", koju god stranicu da otvorite, samo crnilo, beda i laž.

Udarna vest, očekivano, jesu sankcije Srbiji, za čije uvođenje zdušno navija deo opozicije čiji su političari išli po stranim ambasadama i pisali pismo strancima tražeći kaznene mere.

Bavi se Šolakov tabloid i pitanjem broja ljudi koji su "napustili Srbiju tokom mandata ove vlasti" uz niz lažnih navoda. Ređa lažne optužbe, a nigde ne navodi podatak da se recimo samo tokom perioda od oktobra 2020. do 2021. godine u Srbiju vratilo čak više od 90 hiljada građana, što su pokazali rezultati istraživanja koje je sproveo program UN za razvoj.

Smeta im i situacija u Domovima zdravlja, gužve i čekanja na red za lekara - u vreme epidemije sezonskih virusa, kada su gužve u čekaonicama uobičajene.

Navode da se đaci u školi "smrzavaju", ne navodeći podatak da je u proteklih nekoliko godina država uložila 22,7 milijardi dinara, odnosno 200 miliona evra u obnovu škola u Srbiji, da je obnovljeno 180 škola, a da ta akcija obnove traje i dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (25)

Loading
Jovana

20.10.2023 12:52

Šolakov tabloid iznosi razne neistine u javnosti,strašno.

Anđa

20.10.2023 12:54

Sramota za sve tajkunske tabloide koji idu protiv svog svog naroda!

teona

20.10.2023 12:56

dave se u svom mulju tako i treba kriminalci jedni

Predrag

20.10.2023 12:57

Narodu mora da bude jasno da su vesti sa opozicionih medija laž, uzbunjuju narod lažima 24 časa dnevno.