FINANSIJSKE MALVERZACIJE U ŠOLAKOVOM MEDIJU: Policija pretresa Total TV Makedonija!

Autor:

Vesti

05.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova televizija posluje u sklopu kompanije Total SBB i medijske koroporacije Junajted grupe, a koja je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka

FINANSIJSKE MALVERZACIJE U ŠOLAKOVOM MEDIJU: Policija pretresa Total TV Makedonija!

Foto: Profimedia

Makedonska policija je ušla u prostorije Total TV Makedonija, koja posluje u sklopu kompanije Total SBB i medijske koroporacije Junajted medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka. Razlog je problematično poslovanje i finansijske malverzacije.

Naime, finansijska istraga poslovanja Total TV Makedonija, kako se spekuliše u novinarskim krugovima u Skoplju,  dovodi se u vezu sa višegodišnjim finansijskim malverzacijama, emitovanjem programa bez prethodno dobijenih dozvola od strane autora i nizom drugih spornih postupaka.

Takođe se spekuliše da je direktor Total TV Makedonija Nikola Tasev van zemlje, ali se ne raspolaže podacima da li je njegov eventualni boravak u inostranstvu povezan sa navedenom istragom.

- Ispituje se i uloga Šolakovih partnera, kompanije BC Partners. Zaposleni u Total TV nisu znali za mahinacije, izgleda ni Nikola. Svi su na ivici da izađu u javnost protiv Šolaka i da se ograde od njega i njegovih malverzacija - navodi upućeni sagovornik iz Skoplja.

Makedonska policija, za sada, nije izašla sa detaljnijim obaveštenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Srđan

05.10.2023 10:14

Sada će N1 i ostatak njegovih medija i za ovo da okrive Vučića.

Radule

05.10.2023 10:17

Baš me čudi to je jedan fin gospodin!

Milka

05.10.2023 10:23

Nemoć Šolaka u punom sjaju.

Ana

05.10.2023 10:23

Sve malverzacije moraju biti sprecene