KOLATERALNA ŠTETA: Odlukom disciplinskih organa - Partizan na naredna dva gostovanja neće imati pomoć navijača!

Autor:

Sport

20.10.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kazna nije njima namenjena, ali se i na njih odnosi.

KOLATERALNA ŠTETA: Odlukom disciplinskih organa - Partizan na naredna dva gostovanja neće imati pomoć navijača!

Foto: Starsport

Aktuelni lider Superlige Srbije, fudbaleri Partizana, već dana (petak 20. oktobar) gostuju u Subotici gde će se sastati sa ekipom Spartaka, ali prava iskušenja za sastav trenera Igora Duljaja tek predstoje.

Naime, već u sredu 25. oktobra crno-bele očekuje gostovanje u Kragujevcu gde će se sastati sa ekipom Radničkog 1923 u odloženom susretu četvrte prvenstvene runde koji nije odigran usled obaveza "Parnog valjka" na međunarodnoj sceni, u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Već 5. novembra Partizan kreće put Novog Pazara gde ih očekuje duel protiv istoimenog rivala koji u ovosezonskom takmičenju ima velike ambicije i čiji je nosilac igre nekadašnja vedeta crno-belih Adem Ljajić.

Foto: Starsport

Kako bez navijača?

 

Interesantno je napomenuti da će u oba navedena susreta Partizan biti lišen pomoći svojih navijača. Naime, ekipa kragujevačkog Radničkog 1923 je kažnjena jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama zbog izgreda tokom susreta protiv Čukaričkog, dok su Novopazarci identično kažnjeni zbog prekida meča protiv novosadske Vojvodine.

Samim tim, u klub iz Humske ulice postaje "saučesnik u kazni" i ostaje da se vidi kako će crno-beli reagovati na činjenicu da neće imati podršku vernih navijača u veoma važnim susretima koji će trasirati dalji put ekipe u ovosezonskom superligaškom karavanu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading